2015


Vad är ULTRA CLEAN CONCEPT?

Vi gratulerar dig till ditt verkstadsval. Din verkstad har nämligen inte bara gjort ett vanligt oljebyte utan även totalrengjort och kalibrerat hela motorn och oljesystemet invändig samt rengjort ditt bränslesystem. Allt detta leder till sänkt bränsleförbrukning och minskning av skadliga avgasutsläpp.

Miljöarbete på riktigt:

ULTRA-service rekommenderas på ALLA fordon med en förbränningsmotor (bilar, lastbilar, bussar, entreprenadsmaskiner och även små maskiner såsom gräsklippare osv) och reducerar samtliga skadliga emissionsutsläpp.

Vad gör en ULTRA-service?
Genom att använda vätegas istället för en vätska når man samtliga utrymmen i motorns inre och får en ultra effektiv förbränning som tar bort alla avlagringar och allt sot. I grunden består utrustningen av en generator och en tank. I tanken finns en vätska som transporteras till generatorn där en kemisk reaktion sker. Vätskan omvandlas till vätegas och transporteras sedan vidare till bilens insug och in i förbränningsrummet. Vätgasen bidrar till en optimal förbänning därigenom förbränns alla Carbon/förbränningsrester rester upp och försvinner sedan ut genom bilens avgassystem. Samtidigt tillsätts en GAT Engine Flush som renar oljesystemet från sluge och avlagringar. Sedan tillsätts en GAT Fuel System Cleaner ULTRA i bränsletanken för att rengöra bränslesystemet från tanken till förbränningsrummet. Motorns luft-, olje- och bränslesystem är nu fullständigt rena från avlagringar och smuts.

KALLA FAKTA:

Kolmonoxidutsläpp reduceras med upp till 96,5%

Koldioxidutsläpp reduceras med upp till 23,5%

Kolväteutsläpp reduceras med upp till 71 %

NOx-partikelutsläpp sänks med upp till 50 %

Bränslebesparing upp till 20% = Spar pengar!

Längre livslängd på motorer

Uppfyller miljökraven

Garanterad ökad körglädje