2015

GAT PREMIUMPRODUKTER


Funktionella och förstklassiga, högpresterande produkter med enkel användning och certifierad effekt och resultat - detta är en av de viktigaste punkter för oss alla. Och för att säkerställa kvaliteten samarbetar vi med universitet, branschrelaterade forskningsinstitut, TÜV Thüringen och DEKRA.
För att uppnå optimal prestanda, sänka bränsleförbrukning och avgasvärden måste det hållas rent där bränsle, motorolja, kylarvätska och luft cirkulerar. Fler och fler verkstäder går nu över till GAT Service- och vårdkoncept för att rengöra motorerna invändigt i samband med service/oljebyte.

Resultaten är uppseendeväckande!
Rökgasutsläppen från en dieselmotor minskar i allmänhet med 20–60 %
Kompressionsförbättringen i en bensinmotor ligger ofta på 8–15 %

Naturligtvis leder detta till en minskad bränsleförbrukning. Flera av våra produkter är testade av TÜV Thüringen och dess effektivitet och funktion har klarat TÜV Thüringens hårda tester.

GAT sortimentet omfattar hela produktsortimentet för professionella användare. Produkter för rengöring och underhåll av bränslesystem, kylsystem, luftkonditionering, automatiska och manuella växellådor och speciellt utformade produkter för motorcyklar. VÄLJ TILL VÄNSTER I MENYN (du kommer att ledas till vår webportal)

Vidare så erbjuder GAT även ett stort utbud av tekniska aerosoler och professionell utrustning för exakt korrekta applikationer och effektiv användning.