GAT Produkter

GAT PREMIUM PRODUKTER

Funktionella och högklassiga produkter med hög prestanda som är lätta att använda och certifierade för effekt och resultat är avgörande för oss alla. För att säkerställa kvalitet samarbetar vi med universitet, branschanknutna forskningsinstitut samt TÜV Thuringia och DEKRA. För att uppnå optimal prestanda samt minska bränsleförbrukning och avgasvärden är det viktigt att hålla rent där bränsle, motorolja, kylvätska och luft cirkulerar. Allt fler verkstäder övergår nu till GAT Service och vårdkoncept för att rengöra motorerna internt i samband med service och oljebyte.

Resultaten är häpnadsväckande avgasutsläpp från en dieselmotor minskar vanligtvis med 20 till 60 procent Kompressionsförbättringen i en bensinmotor ligger ofta mellan 8 och 15 procent Detta leder naturligtvis till minskad bränsleförbrukning. Flera av våra produkter har testats av TÜV Thuringia och deras effektivitet och funktion har klarat de stränga testerna från TÜV Thuringia. GAT-sortimentet täcker hela produktutbudet för professionella användare och inkluderar produkter för rengöring och underhåll av bränslesystem, kylsystem, luftkonditionering samt automatiska och manuella växellådor och speciellt utformade produkter för motorcyklar. Dessutom erbjuder GAT ett brett utbud av tekniska aerosolprodukter och professionell utrustning för exakta applikationer och effektiv användning.

Här hittar ni Gat premium produkterna.

Ad-RESCUE (AdBlue®-system)

Oljesystem

Bränslesystem

Dieselsystem

Partikelfiltersystem (DPF)

Documents Archive

Kylarsystem

Klimatanläggning

Växellåda

Servostyrning

Serviceprodukter

Nano Förseglingar

Gassystem

GAT LPG Petrol System Cleaner, art nr 62038

GAT LPG Petrol System Cleaner är en högpresterande produkt för gasol (LPG) drivna motorer. Tar effektivt bort alla driftrelaterade föroreningar i hela förbränningssystemet. Högeffektiva smörjkomponenter skyddar ventilerna mot slitage och korrosion. Endast ett rent bränslesystemet garanterar en ren och kraftfull förbränning och effektiv motorprestanda!

Resultat:
– optimerad bränsleförbrukning och avgasutsläppsvärden
– förbättrade driftsäkerhet och ökade livslängd på motorn
– effektiv skydd mot ventilslag.
PDF

GAT LPG System Clean & Protect, art nr 62040

GAT LPG System Clean & Protect är en högpresterande produkter som har utvecklats speciellt för gasdrivna fordon (LPG). Produkten skyddar hela gassystemet mot korrosion och garanterar optimalt skydd mot ventilslag.

Resultat:
– absorberar skadlig fukt
– förhindrar effektivt nybildning av förbränningsrester
– långvarigt skydd av ventiler och ventilsäten
– optimerad bränsleförbrukning och minskade avgasutsläpp
– förlänger livslängden på motorn
PDF

GAT LPG Valve Protect, art nr 62039

GAT LPG Valve Protect är en högeffektiv bränsletillsats som avsevärt minskar slitaget av ventiler och ventilsäten i gasdrivna motorer (LPG) Produkten avlägsnar effektivt och långvarigt även de minsta partiklar av förorening i hela förbränningssystemet.

Resultat:
– långvarigt skydd av ventiler och ventilsäten tack vare permanent smörjning av ventilerna
– optimerad bränsleförbrukning och minskade avgasutsläpp
– skydd mot ventilslag och
– förlängd livslängden på motorn
PDF